Διαχείριση Άγχους με Γνωσιακές – Συμπεριφορικές Τεχνικές & Mindfulness

35,00

To Psychopedia Κέντρο Eκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας παρουσιάζει το E – Learning Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: Διαχείριση Άγχους με Γνωσιακές – Συμπεριφορικές Τεχνικές & Mindfulness.

Διάρκεια βίντεο εισήγησης: 3 ώρες

Τρόπος Παρακολούθησης από το σπίτι: Αποστολή του βιντεοσκοπημένου υλικού της εισήγησης στο email σας, με επιπλέον ηλεκτρονικό υλικό σημειώσεων σε μορφή pdf.

Δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης (Δεν αποτελεί πιστοποίηση εξειδίκευσης).

Το βίντεο της εισήγησης οι συμμετέχοντες το παρακολουθούν στο δικό τους χρόνο.

Το κεφάλι μας είναι πολύ απασχολημένο με σκέψεις για το μέλλον ή το παρελθόν. Σκεφτόμαστε αυτά που χρειάζεται να κάνουμε ή ανατρέχουμε σε αυτά που έχουμε κάνει. Ανήσυχες σκέψεις από τις οποίες δεν καταφέρνουμε να απαλλαγούμε έρχονται και μας επιβαρύνουν ακόμη και σε στιγμές που δεν υπάρχει λόγος να είμαστε στρεσαρισμένοι.

Αναγνωρίζοντας με τη σύγχρονη μέθοδο της Γνωσιακής – Συμπεριφορικής προσέγγισης ποιές σκέψεις μας ενοχλούν περισσότερο, μπορούμε να τις διαχειριστούμε κατάλληλα ώστε μειώσουμε αισθητά το άγχος και τις παρενέργειες του (ψυχοσωματικά συμπτώματα, κρίσεις πανικού, φοβίες κ.λ.π.)

Ταυτόχρονα, με τις τεχνικές χαλάρωσης Mindfulness θα μάθουμε να ελέγχουμε που εστιάζει η προσοχή μας ώστε να καταφέρνουμε μόνοι μας να ηρεμούμε τον εαυτό μας σε στιγμές έντονου και επίμονου άγχους.

Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ

Με την πραγματοποίηση της πληρωμής θα λάβετε άμεσα την ίδια ημέρα το βίντεο της εισήγησης και το εκπαιδευτικό υλικό στο email σας.

(Μπορείτε να προσθέσετε το σεμινάριο στο καλάθι για να προχωρήσετε στην αγορά)

Δεν επιστρέφονται χρήματα. Δυνατότητα αντικατάστασης με άλλο σεμινάριο

Σε ποιους απευθύνεται: Σε όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους για την Άμεση αντιμετώπιση του Άγχους/ εναλλαγών στη διάθεση με σύγχρονες θεραπευτικές παρεμβάσεις.

 

Ενότητες που περιλαμβάνει το σεμινάριο:
  • Διάκριση Διαταραχών Άγχους – Κλινικά χαρακτηριστικά
  • Άγχος Υγείας
  • Η Δύναμη της Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)
  • Τεχνικές Mindfulness
  • Η διαχείριση των αρνητικών σκέψεων με τη χρήση της Γνωσιακή Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας – Ασκήσεις

Εισηγήτρια: Σταυρούλα Γεωργακοπούλου Ψυχολόγος, Εξειδίκευση στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, Υπεύθυνη του Psychopedia.gr

    Ενημερώστε με για αυτό το σεμινάριο