Ψυχοπαθολογία παιδιού και εφήβου

35,00

To Psychopedia Κέντρο Eκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας παρουσιάζει το E – Learning Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: Ψυχοπαθολογία παιδιού και εφήβου.

Διάρκεια βίντεο εισήγησης: 2 ώρες 

Τρόπος Παρακολούθησης από το σπίτι: Αποστολή του βιντεοσκοπημένου υλικού της εισήγησης στο email σας, με επιπλέον ηλεκτρονικό υλικό σημειώσεων σε μορφή pdf. (Έχετε τη δυνατότητα εφόσον προκύψουν απορίες – ερωτήσεις από την παρακολούθηση της εισήγησης να μας τις στείλετε στο info@psychopedia.gr, ώστε να απαντηθούν από την εισηγήτρια).

Δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και Εκπαιδευτικό υλικό.

Το βίντεο της εισήγησης οι συμμετέχοντες το παρακολουθούν στον δικό τους χρόνο.

Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ

Με την πραγματοποίηση της πληρωμής θα λάβετε άμεσα την ίδια ημέρα το βίντεο της εισήγησης και το εκπαιδευτικό υλικό στο email σας.

(Μπορείτε να προσθέσετε το σεμινάριο στο καλάθι σας για προχωρήσετε στην αγορά)

Δεν επιστρέφονται χρήματα. Δυνατότητα αντικατάστασης με άλλο σεμινάριο

Σε ποιους απευθύνεται: Σε Ψυχολόγους, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Φοιτητές ψυχολογίας, Εκπαιδευτικούς, Παιδαγωγούς, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς και στο ευρύτερο ενδιαφερόμενο κοινό.

Η κατανόηση των διαταραχών συμπεριφοράς των παιδιών και εφήβων είναι μια πολυπαραγοντική διαδικασία. Οι διαταραχές οι οποίες πρωτοεμφανίζονται στη βρεφική, παιδική κι εφηβική ηλικία, δημιουργούν δυσκολίες στην ανάπτυξη του ατόμου και προκαλούν έκπτωση στη λειτουργικότητά του. Διαφέρουν από τις διαταραχές των ενηλίκων, καθώς πολλαπλοί παράγοντες, βιολογικοί, περιβαλλοντικοί, κοινωνικοί, επηρεάζουν την εκδήλωσή τους. Επομένως, είναι απαραίτητη η αναπτυξιακή προσέγγιση της ψυχοπαθολογίας των παιδιών και των εφήβων.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν τη σημασία του αναπτυξιακού πλαισίου στην ψυχοπαθολογία παιδιού και εφήβου, να καταλάβουν τη διάκριση μεταξύ φυσιολογικής και παθολογικής συμπεριφοράς και να γνωρίσουν τις διαταραχές της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

 

Ενότητες που περιλαμβάνει το σεμινάριο:

 

  • Το αναπτυξιακό πλαίσιο στην ψυχοπαθολογία
  • Διάκριση μεταξύ φυσιολογικής και παθολογικής συμπεριφοράς
  • Θεωρητικά πλαίσια
  • Αναπτυξιακές διαταραχές
  • Διαταραχές της παιδικής και εφηβικής ηλικίας
  • Μελέτη περιπτώσεων

Εισηγήτρια: Θεοδότη Κωνσταντοπούλου, Ψυχολόγος, ΜSc Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου.

    Ενημερώστε με για αυτό το σεμινάριο